JTNV:n kauden aloitus

Tiistai 17.1.2017 klo 16:00 - Anna-Leena

Vuoden ensimmäinen Jyväskylän Tanssi- ja Naisvoimisteluseura JTNV: n johtokunnan ja ohjaajien yhteiskokous taputeltuna päätökseen. Toimintamme on ollut viimeisten vuosien aikaan melkoisessa kasvussa, sillä ryhmissämme liikkuu viikoittain jo noin 500 lasta! Vilskettä tuntuu ryhmissä siis riittävän ja ohjaajat saavat laittaa peliin aikalailla koko ammattiosaamisensa. Onneksi työtä tekemässä on näin huikea joukko, jotka ohjaavat lapsia ja nuoria täydestä sydämmestään Pj kiittää

minimi.jpg

Avainsanat: JTNV

JTNV:n toiminta jatkuu 2.9.2013 alkaen

Lauantai 10.8.2013 klo 14:47 - Anna-Leena

Jyväskylän Tanssi- ja Naisvoimisteluseura ry (JTNV ry)  on n. 250 jäsenen perinteikäs jyväskyläläinen liikuntaseura. Seura on perustettu vuonna 1926. JTNV tarjoaa tanssi- ja voimisteluliikuntaa lapsille ja nuorille sekä ikääntyneille.

Toiminnan painopistealueena on viime vuosina ollut erityisesti lasten ja nuorten liikunta.

Tunteja järjestetään eri puolilla kaupunkia pääasiassa koulujen liikuntasaleilla. Tuntivalikoimassamme on satujumppaa, temppujumppaa, lasten tanssia eri ikäisille tytöille ja pojille sekä tyttöjen voimisteluryhmiä ja ikinuorten +60-ryhmä. Tunnit jäävät joulutauolle viikolta 50 ja jatkuvat viikolla 2/ 2014. Kausimaksu on 45 €/henkilö.

TERVETULOA ILOISEEN JA LIIKKUVAAN JOUKKOOMME!

Avainsanat: JTNV

Jyväskylän Tanssi- ja naisvoimisteluseuran syyskausi alkaa

Keskiviikko 31.8.2011 klo 20:45 - Anna-Leena

Jyväskylän Tanssi- ja naisvoimisteluseuran (JTNV ry) syyskausi käynnistyy ma 5.9. Ryhmissä on vielä tilaa, joten tervetuloa mukaan ryhmiimme liikkumaan!

TERVETULOA ILOISEEN LIIKKUVAAN JOUKKOOMME!

Avainsanat: JTNV